Uutiset

Neiti kevät

Neiti kevät

Vaikka kesän tuleminen viipyykin Sawo Ensemble kiittää kaikkia upeasta lukuvuodesta. Neiti kevään kera 9.6.2017 Tampereen Sävel -festivaalille ja toivottaa kaikille hyvää kesää!

Sawo Ensemblen juhlavuosi

Sawo Ensemblen juhlavuosi

Sawo Ensemble täyttää tänä vuonna kunniakkaat 40 vuotta ja juhlanäytöksen harjoittelu on täydessä vauhdissa! Luvassa on jälleen draamallinen musiikkespektaakkeli, joten myös visuaalista iloittelua on luvassa runsain mitoin. Esityksiä on luvassa Kuopiossa 14. ja 15.5.2016 ja Kiuruvedellä 22.5.2016! Varaa siis tilaa kalenteriisi silloin!

Laulaen jouluun

Laulaen jouluun

Sawo Ensemble laulaa ja laulattaa lauantaina 12.12.2015 klo 16.00 Kallamarinassa iloisia joululauluja. Käy hakemassa iloinen joulumieli yhteislaulukonsertistamme!

Huomenna se alkaa!

Huomenna se alkaa!

Sawo Ensemblen syyskausi starttaa huomenna keskiviikkona 9.9 klo 18.15 Kuopion kansalaisopiston Puistokartanolla. Mikäli haluat mukaan iloiseen joukkoon laulamaan, tule ihmeessä silloin koelauluun. Lukuvuosi Sawo Ensemblen mukana tuo mukanaan muun muassa 40-vuotis juhlakonsertin ja varmasti monta uutta kaveria!

Lauantain toivotut

Lauantain toivotut

Mitähän lauantaiksi onkaan toivottu? Sawo Ensemblen nostalginen kevätspektaakkeli kuullaan ja nähdään Kuopion kaupungintalolla 23.5.2015 klo 15.00! Luvassa on värikästä ja villiä menoa vuosikymmenten varrelta.